Dejlig komfort med varmepumpe

Super effektiv løsning, som kan installeres med off. tilskud. Kenneth Platz er en garvet bruger af varme fra varmepumper.

Allerede i 2007 fik han installeret sin første varmepumpe. Huset på Enighedsvej 3 er el-opvarmet, så det var grund nok til at tænke i andre baner.

– Det er jo rigtig dyrt med el-varme, så jeg på et tidspunkt slog jeg til og fik installeret den første varmepumpe, som i og for sig stadig fungerer udmærket, siger han.

Installationen blev lagt bagest i huset, og det gør, at der lidt lang vej for varmen til at trænge igennem hele huset. Derfor har Kenneth netop suppleret med endnu en varmepumpe. Denne gang centralt placeret i den ene stue.

– Nu kan varmen rigtig komme rundt, og det er dejligt med en lille trold som Ida-Marie i huset, siger han.

Kenneth sætter også pris på, at der er behagelig varme, når han kommer hjem fra en døgnvagt.

 

 

Med tilskud

Installation blev udført af Torben Hedegaard ApS og med offentligt tilskud.

– Det har fungeret upåklageligt, siger Kenneth. Det eneste, der er lidt ærgerligt for mig personligt, er, at jeg var for tidligt ude, for nu kan man jo også få et andet tilskud på 15.000 kr. i fradrag for håndværkerlønnen.

Den nye varmepumpe er super effektiv, og Kenneth forventer at have nedbragt investeringen på små 20.000 kr. i løbet af få år.