3 gode fordele og grunde

til at eje din egen ladestander til din el- eller plug-in hybrid bil

TS-gruppen forhandler bl.a.

Charge Amps
Schneider Electric EVlink
Wallbox

1. Slut med kø og ventetid

Først for så er det bare praktisk med din egen ladestander til din el- og plug-in hybrid bil derhjemme, ved sommerhuset eller anden bolig.

Du opnår en langt større fornemmelse af frihed, da du ikke længere er nødsaget til at skulle holde i kø eller skal lede efter en ledig stander, og du kan lade, når du har tid og lyst, eksempelvis om natten, mens du sover og så er bilen også fuldt ladet og klar til morgendagen.

Det kan frigive og give dig mere tid, så du kan fokusere på andre ting, såsom at handle ind, hente børn, komme hjem før, køre senere på arbejde og meget, meget mere!

Helt enkelt bliver livet med en el- eller plug-in hybrid bil mere komfortabelt for dig.

Første gode grund
Fart på
Anden gode grund
Tid er penge

2. Spar penge

Det er billigere at at eje din egen ladestander fremfor at leje den gennem et abonnement. Dette gælder, hvis du kører færre end 25.000-30.000 km om året i bilen. Typisk kører biler i Danmark i gennemsnit 15.000-20.000 km om året.*

Med din egen ladestander betaler du udelukkende for den el du forbruger modsat et fast beløb om måneden.

Du kan opnå yderligere besparelser ved at indgå en serviceaftale (som regel 70-100 kr. månedligt) og derved kan du modtage refusion af den elafgift du giver for at lade din bil. Både prisen på aftalen og hvor meget du får i refusion pr. kWh afhænger af din aftale og dit elselskab.

Du kan endda spare mere, da du styrer hvornår du lader og til hvilken pris. Du vælger, hvornår du vil oplade din elbil, det kan være når elpriserne er på sit laveste i løbet af et døgn (typisk, men ikke altid, i nattetimerne). De fleste elselskaber lader dig tilgå en oversigt over, hvornår strømmen typisk er billigst at købe og forbruge hos dem.

Vi rådfører dig meget gerne om, hvordan du kan opnå flere besparelser på 📞 55 72 13 06 eller ✉️ info@din-el-kontakt.dk.

3. Autoriseret installation

Torben Hedegaaard ApS er din lokale og autoriseret el-installatør i Næstved og vi tilbyder altid rådgivning, installation og service ved køb af ladestandere. Ønsker du kun én eller to af nævnte ydelser, hjælper vi dig også meget gerne.

Som en del af TS-gruppen har vi et stærkt landsdækkende netværk og det betyder at vi altid kan hjælpe dig – uanset hvor i landet du befinder dig, og om det er til dit hjem eller sommerhus. Det betyder også at vores sortiment er bredt, da vi forhandler en lang række forskellige udbydere og leverandører af ladestandere.

Vi er altid inde over den nyeste viden inden for el-branchen gennem diverse kurser og uddannelser. Det sikrer dig som kunde, at du altid får udført arbejdet på baggrund af opdateret viden inden for ladestandere. Vores folk er altid uddannet til at udføre montering samt installation af din nye ladestander professionelt og nøjagtig efter bogen.

Vi giver gerne uforpligtende tilbud på en ladestander inklusiv montering og installation. Tilbuddet kan du selv vælge om du vil takke ja eller nej til eller om du vil tage det med dig til anden side.

Husk at installationen af en ladestander altid skal* udføres af en autoriseret el-installatør for at være lovlig og ikke mindst forsvarlig.

Tredje gode grund
Brug en professionel elinstallatør
Ladestander til din elbil
Ladestander til din elbil