Om Torben Hedegaard ApS

Om Torben Hedegaard ApS – elinstallatør i Næstved

Hos Torben Hedegaard ApS i Næstved kan vi hjælpe dig med alt inden for el-installationer. Vi spænder meget bredt og er stærke på alt fra klassiske installationer til store komplekse installationer ifm. ny- og tilbygninger. Vi arbejder med alle slags el-installationer herunder rådgivning om alternativ energi, elsyn, sikring og overvågning.

 

Mange års erfaring med el-intallationer

Hos Torben Hedegaard har vi mere end 50 års erfaring på el-området. Virksomheden ejes af Torben Hedegaard og beskæftiger 6 medarbejdere, som hver især er certificerede inden for forskellige kerneområder som fx. køl, automatik og solceller mm. Vores el-montører er derfor alle uddannede til at udføre arbejdet med stor faglig ekspertise og med respekt for håndværket.

Vores kunders tilfredshed er afgørende for os. Derfor overholder vi også de aftaler, vi laver med dig, og vi følger altid op på de opgaver, vores elektrikere løser for dig.

 

Vi laver både enkeltopgaver og totalentreprise

Hos Torben Hedegaard laver vi alt fra enkeltopgaver til totalentreprise, hvor vi står for alt – lige fra budgettering til udførelse og opfølgning. Der er ingen opgaver, der er for store eller små, og vi går til alle opgaver med samme entusiasme.

 

Vi bor i Næstved, men dækker hele Sjælland

Vi har base i Næstved, men dækker en god kundekreds i hele Region Sjælland. Så uanset om du bor i Næstved eller et andet sted på Sjælland, så kører vi gerne turen ud til dig. 

 

Kontakt Torben Hedegaard ApS i Næstved

Vi står klar til at tage imod din opgave. Ring til os, hvis du ønsker rådgivning til din el-opgave, så finder vi en løsning, der passer specifikt til dit behov. Du kan også komme forbi os på vores adresse på Grimstrupvej 155 i Næstved.