Sikring af hjemmet med alarmsystemer

I 2019 var der 24.553 anmeldelser af indbrud i danske hjem og på trods af, at det er det laveste tal i 30 år, så er det stadig en enorm ubehagelig oplevelse for de fleste.

Hos Torben Hedegaard ApS i Næstved kan vi hjælpe med sikring mod tyveri og alarmsystemer med videoovervågning tilpasset dit hjem og dine behov. Vi kører i hele området omkring Næstved og tager meget gerne en uforpligtende snak før vi aftaler en opgave.

Kontakt os på 📞 55 72 13 06 eller send os en meddelelse på 📧 th@elhedegaard.dk.

 

Vi kan hjælpe dig!

Danmark er det land i Europa, hvor der bliver begået flest indbrud i private hjem pr. indbygger. Men der er dog meget man som privatperson selv kan gøre ved det – det er både i forhold til udendørsbelysning, men også i forhold til anskaffelse af alarmsystemer og overvågning.

indbrud gennem vindue

Det er derfor en væsentlig fordel at bruge din lokale elektriker til at hjælpe dig med sikring af din bolig. Vi hjælper med både udendørsbelysning samt opsætning og montering af alarmsystemer og videoovervågning. Flere alarmsystemer kan i dag styres gennem en app og det hjælper vi dig i gang med inden vi kører, så du er helt sikker på hvordan netop dit system fungerer.

 

Hvornår sker indbruddene?

På trods af at indbruddene er stærkt faldende i Danmark, er det stadig i årets sidste måneder, at antallet af indbrud stiger. Det er en tilbagevendende tendens, der kan hænge sammen med, at indbrudstyvene opererer oftere i tiden op til jul.

indbrud om natten med koben gennem vindue

Antallet af indbrud er højest i de perioder, hvor folk typisk ikke befinder sig hjemme og samtidig er det markant højere i de mørkere måneder. Mørke er attraktivt for tyve, fordi det gør det nemmere for dem at skjule sig for naboer og forbigående og fordi det er nemt at se om nogen er hjemme.

Få monteret og installeret alarmsystem i dit hjem allerede nu – kontakt os på 📞 55 72 13 06.

 

 

Indbrud i villaer

Villahuse er stadig tyvens foretrukne type af bolig, når det gælder indbrud af private hjem. Tilbage i 2018 blev 75% af alle indbrud i Danmark begået i villaer, selvom de kun udgør 58% af de danske husstande.

Det kan der være flere grunde til: risikoen for at blive opdaget er meget lille, fordi der er stor afstand mellem naboer. Tyven kan ofte gemme sig bagved en hæk eller et hegn og derefter relativt nemt komme væk gennem flugtveje som f.eks. terrasse- eller kælderdøre.

Skalsikring af huset

For de fleste kan det give ekstra tryghed, at sætte en alarm til om natten, mens man ligger og sover. Der findes forskellige alarmer, der tilbyder netop denne mulighed – det kan både være i form af sensorer, man aktiverer om natten og/eller skalsikring af huset.

At skalsikre et hus betyder, at man får monteret kontakter på åbningerne ved døre og vinduer og hvis disse kontakter bliver brudt, mens alarmen er til, går den i gang.

Vi har erfaring med skalsikring samt montering af alarmsystemer – kontakt os i dag på 📞 55 72 13 06 og få et tilbud til dig og din familie.

Indbrud – og hvad så?

Når først et indbrud har fundet sted i et hjem, vil man helst ikke opleve det igen. Og selvom det i gennemsnit “kun” er 1 ud af 100 boliger, der oplever indbrud i løbet af året, så er risikoen for indbrud i samme hus 5 gange højere end i alle andre huse.

Samtidig øges risikoen for indbrud hos nabohusene også efterfølgende.

 

Få din lokale elektriker til at montere din alarm

Vil du helst undgå indbrud eller sikre at I ikke oplever det igen i jeres hjem, så kan vi hos Torben Hedegaard ApS i Næstved hjælpe jer.

Vi har erfaring med sikring, alarmsystemer og overvågning. Vi ved at der findes mange løsninger på markedet i dag, hvor man selv kan stå for monteringen, men det er generelt en god ide at få en elektriker eller professionel alarmmontør til at stå for det, da det handler meget om vinklerne og hvordan opsætningen af alarmen bliver foretaget for at det fungerer optimalt og efter hensigten.

Torben Hedegaard ApS hjælper vi dig – kontakt os i dag på 📞 55 72 13 06.

smadret vindue eller rude
styr sikring af dit hjem med en app

Nemt for hele familien

I mange børnefamilier, ved vi, at børnene kan være nogle af de første, der kommer hjem til huset. Her skal det være nemt og lige til for dem at tilslutte og deaktivere alarmen. Af denne grund har mange alarmsystemer både fjernbetjening, app og chip som gør det enkelt for børnene, så de selv kan slå alarmen fra eller til.

 

Alt afhængig af hvilket alarmsystem du har valgt, kan man som forældre få en besked, når der sker aktivitet ved døren og/eller når alarmen slås fra/til. Så ved du at børnene er kommet sikkert hjem og uden, der har været nogen i forvejen.

 

Kontakt os i dag på 📞 55 72 13 06 og få et tilbud på alarmsystem til dit hjem.