Alarmsystem

Alarmsystem – med og uden videoovervågning – Næstved og omegn

Alarmsystem med certificeret installation med og uden videoovervågning. Vi er godkendt installatør af AIA, ADK og ITV gennem Forsikring og Pension.

Her hos Torben Hedegaard ApS i Næstved finder du professionel rådgivning og opsætning af enhver form for alarmsystem – også med videoovervågning. Vi er certificeret installatør af automatisk indbrudsalarmanlæg, adgangskontrol og løsninger med internt TV (videoovervågning).

Vi dækker en bred kundekreds, der består af både private og virksomheder, og kører gerne til bl.a. Vordingborg, Korsør og Ringsted.

 

Alarmsystem med autoriseret opsætning skaber tryghed

Når det gælder sikkerhed for personer og værdier, bør man ikke gå på kompromis. Derfor anbefaler vi både private og erhverv at søge vejledning hos os, inden du vælger et alarmsystem. Der findes et hav af mulige alarmløsninger. Men det er vigtigt, at vælge det rigtige og få det installeret af en certificeret alarmmontør, så du er sikret funktionsdygtighed og korrekt installation (bl.a. i forhold til forsikringsselskabernes forskellige sikringskrav).

Vi vejleder dig i forhold til dine behov, og står efterfølgende for certificeret opsætning af en optimal sikringsløsning.

 

Automatisk Indbruds Alarm-anlæg (AIA)

Gennem ISO 9001 er vi certificeret til installation af Automatisk Indbrudsalarm anlæg via Forsikring og Pension. Du finder os på deres liste med registreringsnummer: 212.1742. Det er din garanti for, at alarmanlægget monteres korrekt af en professionel installatør.

 

Hvad er AIA?

Et AIA-anlæg vil automatisk registrere uvedkommende/indtrængende på et overvåget område både ude og/eller inde. Anlægget er for det meste tilsluttet en alarmcentral, hvorfra en person vil kontakte ejeren, når/hvis alarmen går. Får centralen ikke fat på ejeren, vil de øjeblikkeligt henvende sig til en vagt eller politiet, som så kører ud til pågældende ejendom og tjekker for kriminalitet. I dag bliver de fleste alarmsignaler overført via en overvåget IP-linje som ADSL.

Der findes forskellige AIA-anlæg, så vi kan let finde det helt rigtige til dine behov. Vi sender gerne en af vores sikringskonsulenter ud til dig, så I sammen kan gennemgå behov og muligheder. Det er uforpligtende at indhente et tilbud på enhver type af alarmsystem og AIA.

Vi installerer oftest et AIA-anlæg i kombination med videoovervågning, da det samlet udgør den bedste sikringsløsning.

 

Videoovervågning – ITV

Videoovervågning (ITV) bliver mere og mere udbredt som en sikkerhedsforanstaltning. Det er en af de mest effektive præventive sikringsløsninger, der findes, og samtidig hjælper de til opklaringen af mange sager ved politiet. Vi er certificeret installatør af ITV-videoovervågning via Forsikring og Pension. Vores registreringsnummer er 214.1743. Det er din garanti for, at overvågningssystemet installeres af en professionel sikringsmontør.

Prisen på et videoovervågningsanlæg hænger selvfølgelig sammen med dine behov og dine ønsker til funktioner. Der er et væld af funktionsmuligheder, kvalitetsparametre og prisklasser, og vi kan ud fra dine ønsker, hurtigt finde det ideelle overvågningsanlæg til dig.

 

Du kan bl.a. overveje følgende funktioner og parametre til videoovervågningsanlægget:
  • optagelser indenfor eller udenfor?
  • trådløs videoovervågning?
  • online/live optagelser? (der findes bl.a. apps til mobiltelefoner)
  • hvor stort et område (m2) skal overvåges?
  • HD, UltraHD eller standard?
  • Infrarøde optagelser? (skal der filmes i mørke?)
  • IP-signal? Analogt signal? Hybrid?

Det er uforpligtende at spørge ind til mulighederne og få en pris på et et videoovervågningsanlæg (inklusive installation).

Vi samarbejder med de stærkeste producenter i branchen, og kan derfor tilbyde konkurrencedygtige priser og knowhow, der er helt up-to-date. Vi kan også opgradere et ældre overvågningssystem, hvis du eksempelvis ønsker nye funktioner.

Adgangskontrol – ADK

Adgangskontrol skaber tryghed og sikkerhed i enhver virksomhed. Vi er certificeret installatør af ADK via Forsikring og Pension. Vores registreringsnummer er 213.1744, så du er i professionelle og sikre hænder hos os.

ADK giver dig overblik over, hvem der har adgang til virksomheden, og hvornår nogen går ind (og evt. også ud). Adgangen til virksomheden (bygningen) bliver automatiseret, når vi installerer et elektronisk adgangskontrolanlæg. 

Adgangskontrol giver mulighed for at få fuld kontrol med, hvem der har adgang og hvornår. Et digitalt adgangssystem betyder også, at du slipper for bøvl med forsvundne nøgler og adgangskort.

Vi har mange års erfaring med rådgivning i at vælge det rigtige ADK-anlæg, og lige så mange års erfaring i at sætte det op. I samråd med dig finder vi let ud af, hvilke behov for sikkerhed virksomheden har og hvilke funktioner, der som minimum bør være inkluderet.

 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på et alarmsystem

Vores sikringsinstallatører og konsulenter kan hjælpe dig med en hvilken som helst sikringsløsning og alarmsystem. Vi er certificeret og godkendt af forsikringsselskaber til både rådgivning og installation af AIA, ITV og ADK.

Torben Hedegaard ApS leverer altid kvalitet til tiden. Ring på 55 72 13 06 eller send os en mail – vi ser frem til at høre fra dig.