El-installation

​Autoriseret el-installation i Næstved og omegn

Hos Torben Hedegaard ApS i Næstved er du garanteret professionel service inden for alle typer el-installation, el-reparation og generelle serviceopgaver. Vores autoriserede installatører, montører og elektrikere kan hurtigt og effektivt finde den rigtig løsning – uanset om det gælder elfejlfinding eller nye installationer og projekter.

Vi har en bred kundekreds, og servicerer både private og virksomheder fra afdelingen i Næstved – vi kører bl.a. ud til Hasle, Vordingborg og Ringsted, når det drejer sig om opgaver inden for el-installation.

 

Professionel el-installation

Vores veluddannede og autoriserede team har erfaring med stort set alle opgaver inden for el-installation. Lige fra de simple, som installation af en stikkontakt i dit private hjem, til de mere avancerede projektopgaver som totalinstallation og intelligente løsninger for små og store virksomheder.

 

Vi tilbyder professionel hjælp til eksempelvis:

  • almindelig elinstallation
  • fejlfinding på el-apparater, maskiner og kabler
  • eleftersyn
  • installation af intelligente løsninger (bl.a. Smart House og IHC)
  • ophængning af loftslamper, væglamper mv.
  • installation af spots og downlights
  • lysstyring og lysdæmpere
  • installation, service og reparation af varmepumper (luft til luft og luft til vand)

og mange andre el-opgaver.

 

Kvalitet og god service

Kundeservice og kvalitet er hovedprioriteterne hos os. Vi samarbejder med branchens største og bedste leverandører og producenter af materiale og produkter, så du altid er sikret kvalitet og garanti. Vi efteruddanner vores medarbejdere løbende, så vi altid kan tilbyde både faglige kompetencer og viden, der er helt up-to-date.

Med god kundeservice kommer man længst, og det efterlever vi. Vi overholder vores aftaler, og en opgave er ikke afsluttet, før du er 100% tilfreds med det endelige resultat.

 

Elvagt – du kan ringe døgnet rundt

Har du et akut strømproblem? Har der været strømnedbrud, er styringsboksen kortsluttet, eller er produktionen stoppet pga. el-problemer? Så er vi kun et opkald væk. Vores servicevogne er altid udstyret, så vi kan hjælpe med de fleste el-problemer med det samme.

 

Kontakt os

Vores installatører, montører og elektrikere står klar til at hjælpe dig med ethvert strøm- eller el-problem. Har du brug for professionel rådgivning om et projekt, så er vores autoriserede rådgivere og energikonsulenter klar til at give dig et uforpligtende tilbud – også på specialløsninger og entrepriseopgaver.