Ladestander til elbilen

Smart opladning af din elbil

Har du valgt at investere i en elbil, så har du også valgt at give miljøet en hånd. Og så skal det være nemt for dig at oplade elbilen hjemme eller fx i sommerhuset – og gerne med en af Torben Hedegaaard ApS’ ladestandere – et pålideligt alternativ til en ladestander væk fra hjemmet.

Hos Torben Hedegaaard ApS i Næstved rådgiver vi vores kunder om ladestandere til elbiler.  Ladestanderne kan monteres mange forskellige steder: både hjemme og i sommerhuset men også i din virksomhed og boligforening – steder hvor der potentielt er mange elbils-brugere.

Vi har specialiseret os i klargøring af dine udendørs installationer til din nye ladestander i din garage eller ved dit sommerhus og montering af ladestandere, som gør opladning af din elbil til en leg.

Ring til os på ☎️ 55 72 13 06 og få et uforpligtende tilbud om levering og montering af din nye ladestander.

Vi trækker den strøm, der er påkrævet til en ladestander i din indkørsel eller i dit sommerhus, hvilket er en stor fordel. Er du i tvivl om, hvad opladning af elbil koster og om det kan betale sig for dig at installere en ladestander, så kan vi rådgive dig i at vælge den bedste løsning.

Kontakt Torben Hedegaaard ApS ☎️ 55 72 13 06 – vi løser opgaver for en bred kundekreds i Næstved, Vordingborg, Slagelse, Køge og Ringsted – med andre ord det meste af Sydsjælland.

Vi har indgået et samarbejde med virksomheden Charge Amps, som udvikler brugervenlige ladestandere med et strømlinet design. Visionen er at skabe produkter, som gør overgangen fra benzin- eller dieselbiler til elbiler nem.

Giv miljøet en hånd – skift til elbil

Elbiler og hybridbiler er i stigende grad vigtige for miljøet og vores samfund. Elbiler er mere skånsomme for miljøet end benzin- og dieselbiler, fordi en elbil samlet set ikke udleder så meget CO2 som benzin/dieselbiler. Du sparer meget ved at forbruge strøm frem for benzin og diesel, selvom det stadig er forholdsvist dyrt at erhverve sig en elbil.

Der kan være svært at overskue overgangen til at skifte til elbil – nogle er skeptiske overfor om det kan betale sig at skifte til elbil og om det er nemt at finde en opladestander. Hos Torben Hedegaaard kan du få hjælp til at overskue overgangen til elbil, fordi vi gerne vil besvare dine spørgsmål og mindske dine bekymringer.

Ring til os på ☎️ 55 72 13 06 og bestil Torben Hedegaaard ApS til at installere en ladestander til din elbil.​

Hos Torben Hedegaaard ApS i Næstved har vi specialiseret os i montering af ladestandere. Det er forholdsvist overskueligt at montere en ladestander i private hjem – hvor det i boligforeninger kan det være problematisk. Først og fremmest skal der opnås enighed om et egnet sted at montere ladestanderne og dernæst skal strømafregning med beboerne forløbe problemfrit.

Vi hjælper jer med at finde den rigtige løsning til netop jeres boligforening og med de ladestandere, vi tilbyder, er det nemt at holde styr på strømforbruget for den enkelte beboer. Ladestanderen AURA har to stik og kan oplade to biler på en gang.

Kontakt os i dag på ☎️ 55 72 13 06 og lad os finde den helt rigtige løsning der passer til dig og dit boligselskab.

Når du kan tilbyde dine medarbejdere opladning af deres elbil på arbejdspladsen, yder du en god service. Afhængig af, hvor stor virksomheden er, så kan I få koblet HALO eller AURA i et samlet system eller separat.

HALO Wallbox – lille og smart til dit hjem eller i sommerhuset

Vores mindste ladestander, HALO, er en af markedets mindste ladestationer. Ladestanderen har et fastmonteret kabel som gør din opladning nem. Softwareplatformen komplementerer perfekt den innovative genanvendte hardware.

I dag oplader 9 ud af 10 deres elbiler og hybridbiler på jobbet eller i hjemmet. HALO Wallbox er en innovativ og robust ladestander og med den indbyggede software kan du time din ladestander, så du oplader når prisen er lavest eller når elektriciteten er mest miljøvenlig.

 

  • Stabil EV-opladning med smart software
  • Låsefunktion, så uvedkommende forhindres i at oplade
  • Kontrol opladning via Cloud løsning
  • Smart timersystem
  • Fremstillet i genanvendt aluminium

AURA – smart til virksomhed og i boligforening

AURA er ideel til offentlig brug. For eksempel kan den med fordel opsættes på mindre virksomheder og i boligforeninger. Den kan også installeres i hjemmet eller sommerhuset og så kan du dele oplader med din nabo, da AURA har to stik og kan oplade 2 elbiler samtidig.

Efter behov kan stikkene indstilles til fastlagt maksimal strøm, der passer til den strøm, der er tilgængelig til installationen. De to stikkontakter kan være belastningsafbalanceret og være en del af et større system med flere enheder, begge med HALO eller andre AURA ladestandere.

AURA passer flot ind takket være det strømlinede skandinaviske look. AURA er designet til ISO 15118, som giver bilen mulighed for at dele data med opladeren. Dette er den standard, der anvendes inden for Vehicle-2-Grid-teknologi.

 

  • Vehicle-2-Grid-teknologi
  • LAN med indbygget switch og WiFi til forbindelse
  • Høj klassificering (IK 10)
  • Vejr- og temperaturbestandig
  • Bæredygtig (genanvendt aluminium)