Smarthouse – intelligent styring

Smarthouse – intelligent styresystem til din bolig

Installation og rådgivning af smarthouse hos Torben Hedegaard ApS

Vi er eksperter i installation og rådgivning om Smarthouse løsninger i Næstved og omegn. Det intelligente system optimerer din hverdag med komfort, sikkerhed, energibesparelser og fleksibilitet. Smarthouse er meget brugervenligt og alt kan tilpasses individuelle behov i de fleste hjem. 

Vi har base i Næstved, men vores kundekreds strækker sig fra Korsør til Ringsted, Roskilde og Køge. Vi tager imod opgaver på hele Sjælland. Vil du gerne vide mere om Smarthouse? Kontakt os i dag på 55 72 13 06 eller via vores kontaktformular og du hører snarest fra os!

 

Hvad er Smarthouse?

Smarthouse er en slags avanceret IHC. Det er markedets mest fuldendte intelligente system, der styrer alle el-funktioner som:

  • Lys
  • Varme
  • Solafskærmning
  • Alarm – brand og indbrud
  • Vandalarm – ved skader på vandrør

Det intelligente system optimerer din hverdag med komfort, sikkerhed, energibesparelser og fleksibilitet. Det er brugervenligt på et helt nyt niveau, og alt kan tilpasses din families behov og ønsker.

Hos Torben Hedegaard I Næstved har vi stor erfaring med Smarthouse og kommer gerne ud til rådgivning og vejledning til jeres nye intelligente smarthouse system. Kontakt os på ☎️  55 72 13 06

Smarthouse i Næstved

 

Hold øje med dit forbrug af el, vand og gas med smarthouse

Smarthouse løsningen giver dig mulighed for at logge dit forbrug af eksempelvis el, vand, varme og gas, og samtidig kan du se alle registrerede data fra temperaturmålere til fugtmålere og lysforbrug.

Alle registrerede data fra tilkoblede installationer, kan du se via den indbyggede webserver, som et grafisk interface i alle browsere og på alle enheder (mobiltelefon, tablet, computer).

Vi rådgiver, leverer og monterer din nye smarthouse løsning til dig i Næstved og omegn – kontakt os på ☎️ 55 72 13 06

 

Dupline buss-system er din sikkerhed for innovation og fleksibilitet

Duplinebus-systemet er kernen i Smarthouse’s automatik. Det er det grundlæggende for fleksibiliteten i bygningsautomatikken, og i dag er der over 6.000 installationer i Danmark og over 100.000 globalt.

 

IHC vs. Smarthouse? Hvad er bedst?

Det spørgsmål møder vi tit, og det kan bedst beskrives som at sammenligne en ny Mazda med en ny Audi. Smarthouse giver dig langt flere og mere gennemarbejdede muligheder og løsninger, og du kan derfor styre stort set alt elektronisk udstyr i hele din bolig. Vi kalder det en udvidet IHC-løsning.

Herunder kan du læse om de forskellige fordele og hvordan det fungerer i Smarthouse konceptet:

 

Komfort og en lettere hverdag

Det er kun din fantasi der sætter begrænsningerne for, hvad Smarthouse kan gøre. Om det er udenfor eller inde, så kan du både få overblik og selv styre belysning, ventilation, alarmer, varme og alle mulige apparater, der er tilsluttet strøm.

Det hele kan programmeres så det dækker dine behov fuldt ud, og du kan styre og overvåge det hele fra alle dine internetopkoblede enheder som Iphone, Android, computer og tablets.

 

Fleksibilitet i hjemmet, sommerhuset eller lejligheden

Uanset om du ønsker Smarthouse i din villa, lejlighed eller i dit fritidshus, kan konceptet tilpasses dine behov, vi kører fra Næstved til Vordingborg, Slagelse, Køge og Ringsted. Vi kan kombinere kabelsystemer med trådløse produkter, og det gør systemet ekstra velegnet til både renovering og nybyggeri.

Hos Torben Hedegaard i Næstved vil vi gennemgå dine behov og ønsker sammen med dig, så vi bagefter installerer de helt rigtige komponenter og funktioner. Og bare rolig, er der noget du har glemt at skrive på ønskelisten i første omgang, kan det altid kobles til senere. Det er enkelt at udbygge systemet, når det først er grundlæggende installeret.

 

Energibesparende, økonomisk og miljøvenligt

Når du selv kan overvåge og styre alle dine energiforbrugende kilder som belysning, ventilation og varme, er det let at justere på forbruget – også når du er taget på ferie eller weekendtur, hvor du selvfølgelig stadig kan styre det hele online. Derfor er det intelligente system fra Smarthouse med til at reducere boligens samlede energiforbrug.

 

Sikkerhed med alarm for brand, indbrud og vandlækage

Via sirenen i boligen og eventuelt en SMS til din mobiltelefon, vil Smarthouse systemet give dig besked øjeblikkeligt, når en af de indbyggede alarmer aktiveres. Alle belysningskilder tændes eksempelvis ved brand, eller de blinker hvis du er udsat for indbrud. Udenfor bliver mørke områder lyst op, hvis nogen kommer ind på din ejendom, og med hjemmesimulering bliver særlige lamper i huset tændt, hvis ingen er hjemme.

 

Har du husket at lukke vinduer og døre?

Det kan Smarthouse også hjælpe dig med at finde ud af. Du kan gennem din mobiltelefon få en status på vinduer og døre, og når du forlader huset, kan du med et enkelt tryk, sørge for at alle lys og elektriske apparater er slukket. Nemmere bliver det ikke.

Vil du også vide, hvad vi kan gøre for dig? Så kontakt os på ☎️ 55 72 13 06 vi kører fra Næstved til Vordingborg, Slagelse, Køge og Ringsted.

 

Du kan selv flytte rundt på de trådløse kontakter

Systemet er også trådløst, så du er ikke låst i forhold til installationen. Du kan flytte rundt på kontakterne, helt som du ønsker. Hvis du også lader os installere bevægelsessensorer som forbindes til lyskontakterne (stadig trådløst), så kan du enten styre lyset manuelt eller lade det styre sig selv automatisk.

Brug din smartphone til at styre en hvilken som helst funktion i huset! Se det kalder vi en intelligent løsning og et innovativt styresystem.

 

Opgradering af ældre controller – erstat den gamle uden geninstallation

Vi kan også opgradere din gamle Smarthouse controller, så du kan få en brugerflade på din smartphone (Iphone/Android), tablet/IPad og din computer. Vi erstatter let alle ældre Smarthouse kontroller, og det er helt uden at skifte andre komponenter i installationerne.

På den allernyeste controller installerer vi hurtigt og nemt flere bus-moduler, så dit intelligente styresystem bliver udvidet til at kunne håndtere flere og kraftigere forbindelser.

Interesseret i mere?

Så tag uforpligtende kontakt. Her hos Torben Hedegaard i Næstved står vores autoriserede rådgivere og installatører klar til at hjælpe dig. Vi kører ud på hele Sjælland. Ring på 55 72 13 06 eller send os en mail: post@elhedegaard.dk