Varmepumper

Varmepumper, luft luft og luft vand – med installation og rådgivning

Varmepumper med høj energimærkning med autoriseret montering og professionel rådgivning – det får du her hos Torben Hedegaard ApS i Næstved.

Vi er eksperter i at finde den helt rigtige varmepumpe-løsning til både private og erhverv, og vi giver altid et uforpligtende tilbud. Vi har base i Næstved, men vi har kunder i hele området, Vordingborg, Slagelse, Køge og Ringsted.

Kontakt os i dag på 55 72 13 06 eller info@din-el-kontakt.dk – vi ser frem til at høre fra dig!

Varmepumper af højeste kvalitet

Vi samarbejder,forhandler og monterer kun kvalitetstestede varmepumper fra

  • Panasonic
  • Daikin
  • Mitsubishi

 

Læs mere om de 2 mest populære varmepumpetyper, luft til luft og luft vand her:

Der er ikke den varmepumpe-løsning, som vi ikke kan hjælpe med – uanset om det er til den private bolig, sommerhuset eller virksomheden.

Vores uddannede KMO-montører, rådgivere og installatører står alle klar til at sikre, at du får en optimal løsning.

Vi giver gerne uforpligtende tilbud på en varmepumpe – hvor du samtidig får et konkret estimat på diverse økonomiske, årligt varme/el-forbrug, tilbagebetalingstid, fradragsmuligheder, energitilskudsmuligheder og meget mere.

Se mere på siden om luft til luft varmepumper eller luft til vand varmepumper.

 

Udnyttelsesgraden – SCOP / energimærke

SCOP står for Seasonal Coefficient Of Performance, og er en virkningsgrad, som indregner den gennemsnitlige årstemperatur. SCOP indikerer hvor meget varme varmepumpen kan give. Eksempelvis fortæller en SCOP på 5, at du får 5 Watt varme tilbage hver gang du bruger 1 Watt.

 

Indeklimaet forbedres med en varmepumpe

Luft luft varmepumper er energieffektive og miljørigtige og kan både køle og varme – det giver dig en perfekt temperatur hele året både i sommerhuset, boligen eller i mindre kontorlandskaber.

Med en App på telefonen, kan du styre varmepumpen i f.eks. sommerhuset hjemmefra – det giver dig mulighed for at tænde for varmen, så sommerhuset er varmet op, når du kommer. Det kalder vi for et godt indeklima og høj komfort!

Stort set alle de nyeste varmepumpemodeller, har både partikelfiltre og forskellige luftrensningsfunktioner. Ved at installere varmepumper med luftrensnings- og filtreringssystemer kan du forbedre indeklimaet, øge arbejdseffektiviteten og nedsætte risikoen for allergi og astma.

 

Støjniveau for varmepumper

De varmepumpemærker vi forhandler, har et lavet støjniveau – ned til 19 dB. Det svarer til den lyd en nyere opvaskemaskine afgiver.

 

Pris og økonomiske forhold

Prisen kommer helt an på valg af pumpe – om det er luft til luft, luft til vand eller jordvarme – og selvfølgelig på valg af model. Varmepumper er er en af de mest energibesparende og økonomiske varmekilder, som du kan få. Blandt andet fordi de bruger den naturlige energi til opvarmning.

Selv med et (minimalt) elforbrug på driften af pumpen, oplever vi at størstedelen af vores kunder kan halvere varmeregningen – og nogle gange spare endnu mere. Besparelsen kommer selvfølgelig an på din nuværende opvarmningskilde, men som regel vil det være mærkbart bedre for økonomien. I de fleste tilfælde tjener pumpen sig selv hjem igen på ganske få år.

Læs meget mere om de 2 mest udbredte typer – luft til luft varmepumpen og luft til vand varmepumpen.

Eller kontakt os nu – og lad os rådgive dig i valget af varmepumpeløsning. Vi giver et uforpligtende tilbud inklusive autoriseret opsætning, og vi kører gerne ud på det meste af Sjælland.