Luft til luft varmepumpe

Luft til luft varmepumpe – få et tilbud med installation

Luft til luft varmepumper kan anvendes i både boligen, sommerhuset og virksomheden.

Her hos Torben Hedegaard i Næstved står vores autoriserede kølemontører og KMO-montører klar til at hjælpe dig med rådgivning og installation af de nyeste og mest effektive varmepumper på markedet.

Vi har base i Næstved, men kører ud til kunder på det meste af Sjælland. Vi har kunder i Næstved, Vordingborg, Slagelse, Køge og Ringsted. Kontakt os i dag på 55 72 13 06 eller send os en mail på post@elhedegaard.dk og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 

Luft til luft varmepumpe – her er fordelene:

Luft luft varmepumper er en af de mest effektive og energibesparende varme- og klimainstallationer du kan få – uanset om det er til den private bolig, sommerhuset eller virksomheden.

 

Fordelene er mange:

Økonomisk
  • Kort tilbagebetalingstid og store besparelser på varmeregningen
  • Lav installationspris – din pumpe er oftest tjent hjem i løbet af få år
  • Håndværkerfradrag for den tid, som det tager os at installere pumpen
  • Energitilskud – for visse særligt energibesparende modeller

Selve varmepumpen er billig både i indkøb og installation. Installationen kan vi typisk klare på 3-4 timer, og så skal du huske dit håndværkerfradrag og energitilskud, som vi også kan rådgive dig om. Pumpen er som regel tjent hjem på bare 2-3 år (afhængigt af den varmekilde du erstatter), og så kan den holde i op til 30 år.

 

Et fantastisk indeklima

Traditionelle opvarmningskilder som vandradiatorer og el, giver en meget tung luft, fordi radiatorerne i de koldere måneder er meget varme. Det undgår du med en luft til luft varmepumpe, idet indeluften kun opvarmes til den ønskede temperatur, inden den blæses ud i rummet. Det er den funktion, der gør indeklimaet væsentligt bedre, og i dag kan du få mange modeller, der også renser luften for bakterier, støv og vira.

Hvor kan man installere og placere en luft til luft varmepumpe?

Man kan installere en pumpe alle steder, hvor der er behov for varme eller nedkøling. Den kan bruges i helårsboliger, fritidshuse, annekser, værksteder osv.

 

Udedelen:

Varmepumpens udedel placeres gerne op ad ydervæggen. Den er er konstrueret som en kasse, der har en indbygget ventilator. Størrelsen vil afhænge af kapaciteten, men dem vi oftest installerer for private, er gerne mellem 50 og 100 cm i bredde og højde.

Varmepumpeanlæg er lydsvage indenfor, udedelene støjer ikke meget mere end en standard opvaskemaskine, men vi plejer alligevel at undgå installation nær et soveværelsesvindue.

Indedelen:

Indedelen skal placeres et centralt sted i boligen, så varmen kan fordeles bedst muligt gennem åbne døre.

Nogle modeller egner sig til at være tæt ved gulvniveau og andre kan placeres ved loftet. Det er alt sammen noget vi kan rådgive dig om – og husk at det er uforpligtende at spørge.

Pris for luft luft varmepumpe

Prisen vil stige i forhold til udnyttelsesgraden (se nedenfor), men de ligger oftest mellem 5.000 og 13.000 kr. Installationen udgør ca. 3.500 kr. Er der ekstra rørtræk ud over en standard installation eller særlige forhold, kan installationen blive dyrere. Det kan vi hurtigt vurdere for dig, så du får en samlet pris med det samme.

 

Hvilken model er bedst?

Det er faktisk et godt spørgsmål, for det kommer helt an på dine behov og for selve installationsmulighederne, hvor du bor. Men så er det godt, at du helt gratis kan spørge os til råds.

Torben Hedegaard’s cerificerede kølemontører (KMO-montører) og el-installatører er altid klar til at rådgive dig, og vi giver uforpligtende et godt tilbud på luft til luft varmepumper.

Vi kører ud fra hovedbasen i Næstved og servicerer det meste af Sjælland. Kontakt os på 55 72 13 06 eller på post@elhedegaard.dk – vi ser frem til at høre fra dig!