Daikin luft til vand varmepumpe

Et valg for fremtiden

Leder du efter en stabil og effektiv energikilde til opvarmning af dit hjems rum og brugsvand? Så er en luft til vand varmepumpe fra Daikin et godt valg for nye- eller renovations byggeprojekter, hvor isoleringen er god.

Med en varmepumpe fra Daikin får en høj og effektiv varmeydelse – med garanti. Du får også et lavt energiforbrug med en brugervenlig styring, der gør det meget enkelt at styre, overvåge og få overblik over dit forbrug.

Luft til vand varmepumper fra Daikin er også et solidt valg, hvis du skal udskifte f.eks. et olie- og pillefyr i en lidt ældre bolig, da man har rig mulighed for at opnå besparelse på varmeregningen. Daikins luft til vand varmepumper er alle sammen produceret i Europa og udviklet med det skandinaviske klima i tankerne, hvilket gør det til det oplagte valg, i forhold til det omskiftelige danske vejr.

fremtiden

Vedvarende og bæredygtigt energi

Udedelen på en luft til vand varmepumpe udtager den vedvarende energi fra luften udenfor og kan bruge det til både opvarmning eller nedkøling af hjemmet og forsyner den på den en rigtig bæredygtig og klimavenlig måde.

Vi hjælper dig på vej til den helt rigtige løsning – for dig, din familie og for miljøet – kontakt os på ☎️ 55 72 13 06 eller 📧 post@elhedegaard.dk.

Fordelene ved en Daikin luft til vand varmepumpe

Når du vælger en luft til vand varmepumpe fra Daikin er du sikret en let, fjernstyret betjening og stabil driftssikkerhed i og med at du ikke behøves at bekymre dig om praktiske og økonomiske unødigheder, som der ellers ofte er i forbindelse med f.eks. olie- og pillefyr. En luft til vand varmepumpe fra Daikin kan tilpasses mange forskellige varme- og køleenheder.

 

  • Besparende og miljøvenlig energimærkning, helt op til A++.
  • Luft til vand varmepumper fra Daikin drives af 75% bæredygtigt vedvarende energi. 25% kommer fra elektricitet.
  • Fleksibilitet i form af mulighed for at kombinere din varmepumpe med solceller, så du derved kan opnå yderlige besparelser på brugsvand.
  • Let og tilgængelig overvågning, styring og overblik over dit energiforbrug gennem smartphone app.
Daikin gulvmodel
Daikin vægmodel

Der kan derfor være rimelig store penge- og miljøbesparelser at indhente ved at vælge en Daikin luft til vand varmepumpe – samtidig får du en energieffektiv løsning i forhold til mange alternative opvarmnings- og nedkølingskilder.

Vil du også have del i de mange fordele, man får med valget af en Daikin luft til vand varmepumpe? – så kontakt os på ☎️ 55 72 13 06 eller 📧 post@elhedegaard.dk.

miljø

Forurener ikke som f.eks. olie- og pillefyr

besparelse

Generel besparelse bl.a. gennem mindre energiforbrug 

appstyring

Styring, overvågning og overblik gennem app

støjsvag

Støjsvag under drift, helt ned til 19 dB

opvarmning

Både opvarme under frostgrader og nedkøle, når det er varmt

Husk den lovpligtige serviceaftale

Det er pr. lov fastslået at man skal have tjekket sin luft til vand varmepumpe minimum én gang om året. Servicetjekket er også til for din skyld, da det sikrer at din luft til varmepumpe kører optimalt og leverer det den skal.

Torben Hedegaaard ApS tilbyder også årlige serviceaftaler – kontakt os på ☎️ 55 72 13 06 eller 📧 post@elhedegaard.dk og få samtidig med installationen af din nye luft til vand varmepumpe, etableret en serviceaftale.

Daikin gulvmodel 2

Stadig ikke sikker på dit valg?

Hos Torben Hedegaaard ApS er vi erfaringstærke KMO-certificeret eksperter i vejledning, installation og montering af bæredygtige luft til vand varmepumper fra Daikin. Vi hjælper dig af med tvivlen gennem kompetent og fyldestgørende rådgivning, ganske uforpligtende. Lad os sammen finde frem til den allerbedste løsning for dig, din familie og sidst, men absolut ikke mindst – miljøet og fremtiden. Kontakt os på ☎️ 55 72 13 06 eller 📧 post@elhedegaard.dk.