Varmepumper fra DAIKIN

Tilbud på varmepumper fra DAIKIN – inkl. standard montage

Du kan spare op til 60% på varmeregningen med en luft til luft varmepumpe fra DAIKIN:

Daikin er kendt for kvalitet i særklasse og teknologi på højeste plan, ligesom flere modeller har vundet designpriser.

Du kan få DAIKINS luft til luft varmepumper i forskellige designs og med funktioner til ethvert behov. De fleste har både fjernbetjening og apps, så det er let at justere og styre, helt som du ønsker. En luft til luft varmepumpe kan monteres og installeres i stort set alle rum – fra stuen til soveværelset, gangen eller kontoret.

– Og så er der selvfølgelig sommerhuse, hvor en varmepumpe kan erstatte elvarme med store økonomiske fordele, for ikke at tale om forbedring af indeklimaet. Luft til luft pumper holder skimmel og fugt væk, og øger derved husets værdi og holdbarhed.

DAIKIN er også kendt for den unikke inverterteknologi, der sikrer at varmepumpen justerer strømforbruget, så det matcher dine behov. Det er bl.a. derfor, at der kan findes store besparelser på din varmeregning. Og så skal man ikke glemme, at DAIKINS varmepumper har et meget lavt støjniveau (lydniveau) – helt ned til 19 dB(A), så larm er der ikke noget af.

 

Fordele:

  • Du kan opnå store besparelser på varmeregningen, og det betyder, at investeringen hurtigt er tjent hjem
  • De er miljøvenlige, og har en energimærkning op til A++
  • Luft til luft varmepumperne fanger og fjerner luftbårne vira og bakterier – og så kan de samtidig fjerne dårlig lugt
  • En DAIKIN varmepumpe er let at betjene – og det er muligt at styre nogle modeller fra en app
  • Du får 5 års kvalitetsgaranti

 

DAIKIN CALDO varmepumpe

Caldo luft til luft varmepumpen er lavet i et design, der har fokus på enkelthed med rene linjer og effektiv varmetilførsel, og så er den meget let at betjene. Det diskrete design betyder, at du ikke skal gå på kompromis med indretningen i dit hjem.
Caldo er topeffektiv, da den med inverterknologien tilpasser strømforbruget til dit behov. Det giver store energibesparelser, og samtidig forbliver et rum på et konstant temperaturniveau.

Læs mere om Caldo her

Eller kontakt os – alt efter dine funktionsønsker, behov og de foreliggende installationsmuligheder giver vi et godt og uforpligtende tilbud.

 

DAIKIN NEXURA varmepumpe

Nexura luft til luft varmepumpen er ideel til både opvarmning og nedkøling af et hus. Den anvender den mest innovative teknologi inden for varmepumper, og så er designet helt unikt; den ligner en moderne radiator, og den er tilpasset vores danske klima.

Men ikke nok med at den ligner en radiator, så kan den afgive strålevarme på samme måde. Derfor er Nexura en af de absolut mest diskrete og lydsvage varmepumper på markedet.

Læs mere om NEXURA her.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på lige netop den varmepumpe der passer til din bolig og dine behov.

Vi kører ud fra hovedafdelingen i Næstved og dækker hele vest-sjælland. Vi har bl.a. kunder i Vordingborg, Slagelse, Køge og Ringsted.

Standard montage er inkluderet i tilbudsprisen.

Læs mere om luft til luft varmepumper her